Mega is recruting active swedish/norwegian members!

Guilds information & recruitment - For the Horde !

Mega is recruting active swedish/norwegian members!

by Maskïn » Tue Jan 12, 2016 8:56 pm

Image
Rinner det iskallt vikingablod i dina ådror? Är du härdad av det hänsynslösa vädret och den brutala naturen i Norden? Suktar ditt kallblodiga hjärta efter andra likasinnade själar att uppleva och erövra utmaningarna i Vanilla WoW, där retail faller platt?

Horde guilden <Mega>, en Svensk-Norsk Guild (samt en dansk) söker fler medlemmar till progress inom PvE och PvP. Vi är en blandning av nytt blod som suktar efter att uppleva WoW i sina ”glory days”, och gamla veteraner som andats och blött WoW sedan utgivningen med raiderfarenhet motsvarande en universitets utbildning i Teknisk Matematik.

Guilden skapades av den nuvarande guildleadern Maskïn och två av hans IRL vänner, Jsmoker och Skrot.
Efter åtskilliga veckor och försök att ackumulera en komplett raidgrupp fick de till slut utdelning för sin ihärdighet. Denna grupp som skapades gick vidare till att bli en av de första PUG grupperna att cleara MC och Onyxia. Majoriteten av spelarna som ingick i den fortsatte att raida tillsammans och från den skapades grunden för <Mega>. De vandrade vidare från PUGs till ett samarbete med <Rage> som de duoraidade med. Men målet var alltid att kunna stå på egna ben och efter en tid tillsammans så skildes de åt och <Mega> blev självständigt. <Mega> är idag en av de större guilderna på servern som ständigt eftersträvar efter expansion och utveckling.

Känner du dig träffad av adjektiv som ”Ambitiös” eller ”Allmän Social Kompetens” så är det mycket möjligt att <Mega> är en guild som lämpar sig just för dig. Medlemmarna är ständigt uppåtsträvande i mån om att erövra raider och införskaffa sig högrankade PvP titlar. Guildens medlemmar har en lättsam attityd med ett gott skämtlynne blandat med en fanatiskt längtan efter progress, eftersträvan att besegra bossar, samt att skörda vinsten av guildens erövringar för ett starkare <Mega>.

<Mega> arbetar ständigt för att upplevelsen i WoW aldrig ska bli för enformig eller trivial. Genom att anordna utmaningar och event för medlemmarna försöker vi hålla det fräscht och unikt. Ett exempel på ett event som anordnades var vid Zul’Gurub patchen då vi organiserade en utmaning mellan Norge och Sverige, utmaningen var följande: “Vem kan kvickast övervinna Zul’Gurub till 100%?”.

Guildens främsta inriktning i dagens läge är PvE, men vi besitter en avsevärd spelarbas med åtskilliga högrankade profiler som utövar PvP.
Boosting(Quest, Dungeons), Farming m.m. är frekventa evenemang vi utför mellan raiddagar för att främja både våra framtida och nuvarande raidare.

<Mega> innehåller en mängd säregna, erfarna och intressanta medlemmar som gör vistelsen i guilden och på servern mer färgglad! En oöverträfflig konstellation bestående av Vanilla WoW och en engagerad, utåtriktad och livad guild!

Maskïn – Guildleader, High Warlord (Rank 14). Guildleader och fadersfigur.
Mariehuana – Priest Class Leader, General (Rank 12). Ökänd sjusovare som med sitt enorma sömnbehov försov sig till en raid(notera våra raidtider längre ned).
Lodaren – Officer, guildens streamare och svarta får. Går under smeknamnet “Tattaren”

[21:21:30] (Kanal) Rí: ”Som att lyssna på ett par fåglar kvittra!” – Maskïn(Guild Leader), när han beskrev hur våra raider uplevs och utspelar sig.·

Anslut dig till dina nordiska bröder och systrar i <Mega> idag! Enrolla för gemenskap, enrolla för seriös PvE och PvP och framförallt enrolla för progress!

Skicka in din applikation på:
http://guildmega.enjin.com/

Klass Status Behov:

Image High
Image High
Image High
Image High
Image High
Image High
Image High
Image High

Raid dagar/days & tider/time:
Torsdag/Thursday: 18:30 - 23:00
Söndag/Sunday: 18:30 - 23:00

Raid Progress:
8/8 Blackwing Lair
1/1 Onyxia
10/10 Molten Core
10/10 Zul’Gurub

<Mega> is recruiting more people from the great north (Sweden and Norway) for further progress in vanilla WoW, since retail is completely trashed at the moment. We are looking for players who both loves to progress and have some fun while at it, and if you aren´t 60 yet, sign up anyways! We are still a very social guild who loves new people, the more the merrier. The guild is currently focused mostly on PvE progress but practise PvP regulary, both through BGs and World PvP.
So do you feel like you would belong with your fellow vikings, why not sign up?
http://guildmega.enjin.com/
Maskïn
Tester
 


Return to Horde guilds headquarters