[RO] <Camasile verzi>

Guilds information & recruitment - For the Horde !

[RO] <Camasile verzi>

by Putred » Tue Jan 19, 2016 11:45 am

Camasile verzi (meaning Green shirts) is looking for romanian or moldavian players of any class or level.
Guild creation date on Nostalrius PvE realm, Horde side: 18 january 2016.

După cum am precizat mai sus, ieri am decis crearea unei guilde românești în cadrul realmului PvE la Hoardă. Momentan, nu suntem cine știe ce, însă încerc să mai conving câțiva cunoscuți să reînceapă și să prindem puțin contur. Recrutăm orice român, moldovean sau vorbitor de limba română. N-avem cum să garantăm succesul acestui proiect, însă, încercarea moarte n-are. N-am să scriu prea multe planuri de viitor în legătură cu această mică mână de oameni, însă, doritorii pot lăsa un răspuns aici sau pot contacta orice membru al guildei pentru a se alătura.
User avatar
Putred
Grunt
Grunt
 

Re: [RO] <Camasile verzi>

by Putred » Mon Jan 25, 2016 8:07 pm

Pentru a ține oarecum pasul cu activitatea mediatică contemporană, am creeat și un blog! Realizare mare, ce pot spune! Nu-i pentru reclamă sau recrutare ci doar informativ sau eventual de fală atunci când obținem realizări ce se merită menționate.

Cam ăsta ar fi, momentan. Dacă micul proiect dă roade, un site în toată regula va apărea pentru a reprezenta guilda. Până atunci: https://verdepvp.wordpress.com/

Și să nu uit! Avem 8 membri activi, în doar o săptămână! Poate părea nesimnificativ numărul, însă, ținând cont că toti sunt nou veniți, de levele mici, înseamnă că există un flux activ pe jucători români ce aterizează pe server, existând posibilități reale pentru a strânge un număr adecvat unei guilde.
Cât despre a vă alătura 'Cămășilor verzi', asta se poate realiza printr-o replică aici sau un mesaj în joc oricărui membru online.
User avatar
Putred
Grunt
Grunt
 


Return to Horde guilds headquarters